Small ALS Logo
English

+45 4925 0770
info.hmb@alsglobal.com
Small ALS Logo
English

+45 4925 0770
info.hmb@alsglobal.com

Procedure

1. Bestil analyse

Bestil en analyse for asbest via webshoppen og betal med kreditkort eller PayPal. Du modtager efterfølgende en ordrebekræftelse på mail. ALS sender et sæt med prøveposer (to stk. pr. prøve) og en frankeret returkuvert. ALS anbefaler, at du bestiller åndedrætsværn og handsker sammen med asbestanalysen.

2. Udtag og send prøven

Tag en prøve af det materiale, som du mistænker for at indeholde asbest (plastmåtte: 3x3 cm, fuge/klæber: 3-5 cm, løst materiale: ca. en spiseskefuld). Læg prøven i den ene prøvepose og marker prøven med prøvestedsnavn. Anvend den anden pose som yderpose. Læg prøven/prøverne i returkuverten og send den til ALS. 

Vær opmærksom på at asbest er farligt ved indånding. ALS anbefaler derfor, at der anvendes åndedrætsværn ved prøvetagning. Efter afsluttet prøvetagning anbefales det at tildække prøvetagningsområdet og at rengøre rummet grundigt. Hvis der ikke anvendes handsker, er det også tilrådeligt at vaske hænder.

3. Afvent resultater

Analysen sættes i gang, så snart vi modtager din prøve. Analyseresultatet sendes på mail inden for 10 arbejdsdage efter, at prøven er modtaget hos ALS.

Tre enkle trin:

1

Vælg analyse

Vælg og bestil analyse for asbest i din prøve.

2

Pak og returner prøven til laboratoriet

Læg prøven i den fremsendte pose og returner prøven i den frankerede svarkuvert.

3

Vi analyserer og rapporterer

ALS analyserer prøven og sender dig en akkrediteret analyserapport på mail.